Call for Concepts – OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst

Call for Concepts – OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst

Op 15-17 december 2017 staat ijs en weder dienende de vierde editie “OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst” in de planning. We willen hierbij makers & hackers uit Groningen en omgeving werk laten maken dat aansluit op het futuristische festivalverhaal, waarbij concepten voor groter lichtwerk t/m 31 juli 2017 kunnen worden ingezonden via onze Call for Concepts. We zijn benieuwd! ☼

TimeTable OrbitFest: Sentient Statues

De TimeTable voor OrbitFest: Sentient Statues is klaar!☼
Alle noordelijke makers & hackers hebben de afgelopen dagen, weken en soms maanden hard gewerkt om hun bijdrage op Orbit te kunnen presenteren.
Een handig a4-overzichtje voor bezoekers en deelnemers van de tijden en locaties van de verschillende programma-onderdelen.

Poster/Teaser “Sentient Statues”!

De poster voor Sentient Statues is klaar! Dit keer konden 2 noordelijke makers & hackers, – Sander Bos & Lance Schmale – hun fantasie laten gaan over het komende OrbitFest-thema.

Iki overpeinst op zijn skyglider de mysteries van Heliopolis. Standbeelden in de stad blijken een dieper bewustzijn te hebben dan hij eerder dacht. Dus op naar het lab om het tot de bodem te onderzoeken!☼

Vrijwilligers gezocht!

De organisatie ColorC is momenteel bezig met de laatste loodjes voor de
organisatie van het OrbitFest 2016 en werkt nu aan de samenstelling van een team vrijwilligers die mede vorm en inhoud willen geven aan het aankomende festival (en aan toekomstige producties).

Lijkt dit je wat? Hou je van de winter en licht? Join our orbit!
We zoeken enthousiaste runners voor allerlei klusjes en medewerkers voor informatievoorziening & toezicht, op- en afbouw, catering & schoonmaken en het assisteren bij workshops.
Meldt je hier aan!
Hopelijk tot spoedig of anders tot op OrbitFest!