Het horizonverruimende winterlichtfestival OrbitFest van ColorC kan niet bestaan zonder steun van onze partners uit Noord-Nederland. Wij zijn onze partners daarom bijzonder erkentelijk voor hun steun.

Groninger Museum - logo

Het Groninger Museum is een museum in de stad Groningen. De collecties en presentaties op het gebied van kunst en oudheden vormen samen met educatie de basis van het museum. Het Groninger Museum is extrovert en veelkleurig en richt zich op een breed publiek. Met de presentaties, van nationale en internationale betekenis, wil het Groninger Museum het publiek verwonderen en aanzetten tot meningsvorming.

synagoge groningen - logo

De Synagoge Groningen bevindt zich sinds 1906 in de Folkingestraat van de stad Groningen. Sinds de restauratie in 1981 heeft de synagoge in Groningen twee hoofdgebruikers: Stichting Folkingestraat Synagoge (SFS) en de Joodse Gemeente Groningen (NIGG). SFS organiseert in het gebouw exposities, concerten, lezingen, rondleidingen en educatie. Tevens verhuurt SFS het gebouw voor passende evenementen. Door het gebruik door de Joodse Gemeente is de synagoge ook een volledig functionerende ‘sjoel’. Het gebouw is te bezichtigen tijdens exposities en vaste openingstijden. Daarbuiten met rondleidingen, uitsluitend voor groepen, op afspraak.

logo Frank Mohr Instituut

Academie Minerva biedt in Groningen de bachelor-opleidingen Autonome Beeldende Kunst, Vormgeving en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan. In Leeuwarden kunnen studenten terecht voor de bachelor Popular Culture aan Minerva Academie voor Popcultuur. Het Frank Mohr Institute van Academie Minerva verzorgt de twee master-opleidingen Painting en MADTech. Tot slot biedt Academie Minerva een Nederlandstalige master Kunsteducatie.

Noorderpoort-logo

Noorderpoort is een regionaal opleidingscentrum (ROC) in Noord-Nederland voor reguliere mbo opleidingen (entree en niveau 2 t/m 4), contractonderwijs, educatie en inburgeringstrajecten.

Alfa-college-logo

Het Alfa College is het christelijke regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland. Het verzorgt middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten in Groningen, Hoogeveen, Hardenberg, Assen en Leek. Daarnaast verzorgt het bedrijfsopleidingen op maat en diverse cursussen. Er is bij de onderwijsontwikkeling extra aandacht voor de speerpunten Zorg en Wonen en Sport en Vitaliteit (Healthy Ageing), Ondernemerschap en Energie.

Logo-Winterwelvaart

WinterWelVaart is een meerdaags evenement voor een breed publiek dat op een laagdrempelige manier de maritieme geschiedenis van de stad en provincie Groningen levend wil houden.

logo - de jonge onderzoekers

De Jonge Onderzoekers biedt kennis en kunde over techniek en wetenschap in de vorm van educatieve activiteiten aan. Dit gebeurt op een speelse en toegankelijke wijze, voor jongeren in de leeftijd van 8 tot 18 jaar in de stad Groningen en omstreken. De Jonge Onderzoekers is een betaalbare en spannende ontmoetingsplek waar ze leuke technische activiteiten kunnen uitvoeren.

Logo - Progress Events

Progress Events in Groningen is een onafhankelijk evenementenbureau dat op vele uiteenlopende gebieden betrokkenheid en kwaliteit wil uitstralen, waarbij Progress Events zich onderscheidt met het begrip duurzaamheid.

CBK-Groningen-logo

Het Centrum Beeldende Kunst Groningen (CBK Groningen) ondersteunt de beeldende-kunstsector en maakt deze met een divers aanbod toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek. Hiermee willen wij een extra dimensie geven aan het kunstenveld én de samenleving.

De Kubusschool is een nieuw concept in onderwijsland. In het kort kan dit concept omschreven worden als ‘technasiumonderwijs voor de basisschool’. Op een Kubusschool leren leerlingen experimenteren. Het onderwijs staat er in het teken van zelf ontdekken, zelf ondernemen en zelf antwoorden vinden op vragen die er voor kinderen toe doen. Tot nu tot zijn 5 scholen officieel benoemd tot Kubusschool, waaronder de Joseph Haydnschool te Groningen.

Als u de toekomst van kunst en samenleving ook een warm hart toedraagt en het u ook interessant lijkt om als partner een bijdrage te leveren aan OrbitFest kunt u via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.


Naam:

Organisatienaam:

Emailadres:

Bericht: